Matematik

Retvinklede Trekanter

08. november 2012 af vbronx (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle!

Hvordan bruger man formlerne om retvinklede trekanter, som f.eks.

sin A = a/c

cos A = b/c

tan A= a/b

Ville være fedt med en ordentlig forklaring ;)


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. november 2012 af peter lind

Du går ind på din lommeregner og foretager beregningen a/c hvis det er den første ligning. Derefter slår du den inverse til sinus op på lommeregneren og du har facit. Det går tilsvarende med de andre formler.


Skriv et svar til: Retvinklede Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.