Matematik

Øvelse

09. november 2012 af stinedenseje (Slettet) - Niveau: A-niveau

I et koordinatsystem i rummet er der givet tre punkter A(4,-5,6) , B(8,9,3) og C(10,7,11)

Bestem koordinatsættet til punktet D, når... 

1) vektor OD = 3 vektor AB + 3 vektor BC 

2) vektor AD = 4 vektor AB - 7 vektor BC

3) vektor BD = -5 vektor AC + 3 vektor AB

4) vektor CD = 2 vektor AB + 4 vektor BC 


Svar #1
09. november 2012 af stinedenseje (Slettet)

Behøver ikke hjælp til dette. Har fundet ud af det nu :) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2012 af CuoOOoooO (Slettet)


Svar #3
09. november 2012 af stinedenseje (Slettet)

kan ikke få nummer 2 til at passe


Svar #4
09. november 2012 af stinedenseje (Slettet)

passer NUUUU!


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

2)

AD = 4 • AB - 7 • BC

[x-4, y+5, z-6] = 4 • [8-4, 9+5, 3-6] - 7 • [10-8, 7-9, 11-3]

[x-4, y+5, z-6] = [16, 56, -12] + [-14, 14, -56]

[x-4, y+5, z-6] = [2, 70, -68]

[x, y, z] = [2, 70, -68] + [4, -5, 6]

[x, y, z] = [6, 65, -62]


Skriv et svar til: Øvelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.