Fysik

beskrivelse af a og b

09. november 2012 af line112 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Jeg skal beskrive en lineær graf, hvor ligningen er y= 0,5836x + 23,622.

det er en graf som der er lavet i fysik, hvor der er den tilførte energi på x-aksen og den udnyttet energi på y-aksen. 

hældningskoefficienten(a)  0,5836 på linjen fortæller os, hvor stor den udnyttet energi er når der bliver tilført 1 kJ energi.

Jeg er ikke sikker på, hvad skæringspunkt med y-aksen(b) fortæller. Jeg tror den fortæller startsværdien for el-kedel. kan det passe?

 

på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. november 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

         ..y beskriver den udnyttede energi

    ..når der ikke er tilført energi endnu, så er den udnyttede energi givet ved

                     y = 0.5836 • 0 + 23.622 = 23.622            skæringen med y-aksen

 


Svar #2
09. november 2012 af line112 (Slettet)

så 23,622 (b) er startværdien for den udnyttet energi?


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. november 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

                  ja


Skriv et svar til: beskrivelse af a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.