Matematik

Reducering og talrække

13. november 2012 af Ninsemus (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle har brug for hjælp til disse opgaver:-)

Reducer.
5x - 3y - 3x - 4y =
6x - 2x - (3 - x) =
32 + 42 - 52 =
6-102+4- 10 + 5 =
5 • (-7) + 5-8 =
3 - (-2) - 2 - (-3) =

Talrække:
__3 0 -1 -2 __-4__-6__
 

Jeg vil have udregninger med, ikke kun svarene

Mvh, Nina


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2012 af Kulka1 (Slettet)

"Jeg vil have udregninger med, ikke kun svarene" - you don't say. Men vi er her ikke for at lave hele eller dele af din aflevering. Prøv dig frem. Jeg hjælper dig gerne med første opgave:

Når man reducerer handler det om at have styr på leddene og lægge dem til/trække dem fra hver for sig:
5x-3y-3x-4y= 5x-3x-3y-4y=2x-7y

Prøv selv med de andre. 

 


Svar #2
13. november 2012 af Ninsemus (Slettet)

1. 2x-7y

2. 12x-x

3. 0

4. 645

5. -32

6. -12

sådan her???


Skriv et svar til: Reducering og talrække

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.