Matematik

Hvordan isoleres a?

13. november 2012 af Jens6554545 (Slettet)

Tak på forhånd:D

Vedhæftet fil: MAT.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2012 af nielsenHTX

du kan bruge at c√de=de/c

og så du opløfte i en passende brøk på begge sider.

(ses også hurtigt at a=b så står der det samme på begge sider)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2012 af Source (Slettet)

   (a3)1/2 = (b3)1/2

   a3 = b3

   a = b  for b ≥ 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det drejer sig om at isolere a i

2√(a3) = 2√(b3) ,

dvs

a = b , forudsat, at b ≥ 0


Svar #4
13. november 2012 af Jens6554545 (Slettet)

okay tak for hjælpen:D


Skriv et svar til: Hvordan isoleres a?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.