Fysik

HJÆLP

14. november 2012 af gizzy

når man går, svinger benene frem og tilbage som en slags pendul. hvad er frekvensen i denne svingning, hvis man går med 5 km/h og en skridtlængde på 70cm?

hjælppppp


Svar #1
14. november 2012 af gizzy

Anyone?? Tak på forhånd :)

Brugbart svar (1)

Svar #2
14. november 2012 af lfdahl (Slettet)

Forslag: 5 km/t = 5/3,6 m/s = 1,39 m/s = 139 cm/s

Benet svinger 139/70 gange per sekund ≈ 2 gange per sekund - eller omtrent 2 Hz

(forbehold for regnefejl)


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.