Matematik

-2x^2+8x-10=22-8x

18. november 2012 af cillebaek (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

jeg skal løse ligningen 

-2x^2+8x-10=22-8x 

ved godt det har noget at gøre med diskriminanten?? 

og hvordan skal det lige gøres når der nu står 22-8x bagefter ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2012 af peter lind

Træk de 22-8x over på venstre side


Svar #2
18. november 2012 af cillebaek (Slettet)

skal jeg så bare ligge tallene sammen ??

så a = -2 b= 16 c= -32 ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Koefficienten b bliver ikke lig med 0. Når du flytter leddene over på venstre side, skal du g8re det rigtigt. Hvert led skifter fortegn, når det flyttes over på den anden side.


Svar #4
18. november 2012 af cillebaek (Slettet)

jeg tror jeg fangede den nu :) 

Tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: -2x^2+8x-10=22-8x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.