Matematik

hjælp tak

19. november 2012 af nanamus (Slettet)

løs ligningen x*2-x-6=0

1*2+4*2*'(-6)

D=49

x=1,5=-2


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2012 af SuneChr

x2 - x - 6  =  0

x  =  (1 ± √(1 + 24)) / 2


Svar #2
19. november 2012 af nanamus (Slettet)

Kan du forklar mere tak

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2012 af mette48 (Slettet)

løs ligningen x*2-x-6=0 burde der stå

løs ligningen x2-x-6=0

a=1   b= -1  c= -6

D= ( -1)2- 4*1*( -6) =1+24=25

x=( - (-1)±√25)/2*1


Svar #4
19. november 2012 af nanamus (Slettet)

Tak nu er jeg med

Skriv et svar til: hjælp tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.