Matematik

Brøker

19. november 2012 af Aman3827 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej!

Jeg ville lige se om der var nogen der kunne hjælpe mig med:

5 2/7 (brøk) *6


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. november 2012 af mathon

 

          (5 + (2/7)) • 6 = 30 + (12/7) = 30 + (7/7) + (5/7) = 315/7


Svar #2
19. november 2012 af Aman3827 (Slettet)

Tak!!

;)


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.