Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Return to scale

20. november 2012 af solajin (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Skal finde ud af hvilke return to scale denne har.

Jeg har fået opstillet følgende indtil videre, men kan ikke gennemskue hvilke det er tale om:

L=cH^0,8*N^0,2

L(tH,tN) = c*(tH)^0,8*(tN)^0,2
L(tH,tN) = c*t^0,8*H^0,8*t^0,2*N^0,2
L(tH,tN) = c*t*H^0,8*N^0,2

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. november 2012 af okerne (Slettet)

L(tH,tN)=tαL(H,N)

 

For DRS gælder det at α<1

For CRS gælder det at α=1

For IRS gælder det at α>1


Skriv et svar til: Return to scale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.