Matematik

Differentialregning / regression på ti-89

21. november 2012 af Apaas (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. 

Hvordan skal jeg løse opgave 5? f¨(x) = 0 kan vi jo se ud fra grafen er meget tæt på (2;-2,5)

Men hvordan skal opgaven løses ? skal jo også finde f¨(x) = 1


I opgave 6 skal jeg lave regression på det oplyste date. 

Skal list 1 ikke være 1, 2,4,8 og 15? 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2012 af mathon

opgave 5

                       f '(xo) = 0        xo = 2

                       f '(xo) = 1        xo = 3.5

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2012 af mathon

opgave 6

                 {100,200,400,800,1500} -> L1


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2012 af peter lind

Brug en lineal eller lignende. Hold den så den har hældningen 1 i forhold til koordinatsystemet. Forskub den parallelt til den røre grafen. Røringspunktet er det søgte punkt

Nej. det er da helt urealistisk at holde svømmekonkurrencer på en strækning, der er 1 m og at rekorden så skulle være 47,45 sekunder. Det kan selv jeg med lethed slå


Svar #4
21. november 2012 af Apaas (Slettet)

hehe ja det giver god mening =)

 

Men når jeg indtaster det som vist i opgaven giver den mig f(x) = 0,5833 x -14,62

Hvad står de -14,62 for? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. november 2012 af mathon

 

                  f(x) = 0,5833x -14,62      x∈[100;1500]

           dvs et linjestykke og ikke en linje

             


Svar #6
21. november 2012 af Apaas (Slettet)

@ mathon 

Explain please


Svar #7
21. november 2012 af Apaas (Slettet)

hvad menes med et linjestykke og ikke en linje?


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#7

Et liniestykke er en del af en ret linie, der er afgrænset af to punkter på linien.


Skriv et svar til: Differentialregning / regression på ti-89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.