Matematik

Statistik

26. november 2012 af Mormor7 (Slettet)

Hej,

 

Jeg har fået denne opgave udleveret i statistik. Den lyder således;

På baggrund af en række foretagne køb har man konkluderet, at sandsynligheden for at sælge en lænestol
er 0,3, sandsynligheden for at sælge en reol er 0,4 og sandsynligheden for at sælge både en reol og en
lænestol er 0,1
1.1 Beregn sandsynligheden for at købe enten en lænestol eller en reol
1.2 Beregn sandsynligheden for at købe en lænestol, hvis man allerede har købt en reol
1.3 Undersøg om køb af reol er uafhængigt af køb af lænestol (om de to hændelser er stokastisk
uafhængige)
 

Er der nogen som kan hjælpe mig med svarene til dette?

 

Tak for hjælpen.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2012 af peter lind

A hændelsen køb af lænestol, B hændelsen køb af reol

1.1 P(A∪B) = P(A)+P(B)-P∩B)

1.2   P(A|B) = P(∩B)/P(B)

1.3 Undersøg om P(A∩B) = P(A)*P(B)


Skriv et svar til: Statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.