Matematik

Reducering

26. november 2012 af Umuligt (Slettet)
Hej. Skal reducere dette udtryk : (x+3)-(x+3). Nogle der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2012 af Kulka1 (Slettet)

(x+3)-(x+3) = x+3-x-3 = 0 


Svar #2
26. november 2012 af Umuligt (Slettet)

Hov, det var: (x+3)-(x-3)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2012 af Kulka1 (Slettet)

(x+3)-x+3 = x+3-x+3 = 6


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.