Matematik

(√(x))'=1/(2√(x))

27. november 2012 af Yusuf123 (Slettet)

4√(x)= hvad bliver det så??

(√(x))'=1/(2√(x)) den er diff. her..

skal 4 * 2??


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2012 af NejTilSvampe

(k*f(x))' = k*f'(x)


Svar #2
27. november 2012 af Yusuf123 (Slettet)

hmmmm??

kan du prøve skrive den hvor værdierne er indsat


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2012 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: (√(x))'=1/(2√(x))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.