Matematik

Sandsynlighed for bolden er rød??

27. november 2012 af marieguldager95 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej
Jeg har fået stillet følgende oplysniner:

I en pose ligger der 15 røde bolde med numrene 1-15 og 10 hvide bolde med numrene 1-10. Der udtrækkes en bold fra posen.


Hændelser:
R:bolden er rød
L:tallet på bolden er lige


SPM: 


P(R), sandsynligheden for at bolden er rød.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2012 af SuneChr

1 bold skal udtrækkes blandt 25 bolde, hvoraf de 15 er røde.

p(rød)  =  15 / 25  =  3 / 5  =  0,6  =  60%


Skriv et svar til: Sandsynlighed for bolden er rød??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.