Generelt

Hjælp! Jeg er forvirret! :-(

28. november 2012 af frejsens (Slettet)

Hej alle dejlige hjælpsomme mennesker :-)

Jeg er en pige, som lige er startet på STX her i sommers. Jeg troede det var det rigtige valg, da jeg ikke rigtig var klar over hvad jeg ville være, men nu ved jeg at jeg godt vil være eventkordinator. 

Jeg er ikke den skarpeste kniv i skuffen hvad skole (og specielt matematik) angår, og derfor ville jeg høre om der var nogen der evt. har en løsning på hvordan denne uddannelse vil kunne lade sig gøre?

Man skal helst gå på HHX eller noget i den stil for at kunne læse videre til eventkordinator, men jeg er ikke sikker på jeg kan klare det fagligt. 

Hvad er mulighederne for at blive eventkordinator, og vil jeg kunne klare det fagligt?

Jeg håber nogen der ude kan hjælpe mig!


Brugbart svar (3)

Svar #1
28. november 2012 af CH253

Mit bedste råd til dig må være at tage en snak med din studievejleder - det er sådan noget de er skarpe til. Med hensyn til HHX kan du prøve at finde det sted du evt. ville gå, og tage kontakt til deres studievejleder og forhøre dig om det faglige niveau. Med hensyn til selve uddannelsen har jeg lavet lidt hurtigt research (http://www.ug.dk/uddannelser/erhvervsuddannelsereudveud/merkantil/eventkoordinator.aspx#fold5), og det ser da ikke ud til at der kræves hverken STX, HHX eller lignende? Derfor er det selvfølgelig altid godt at have, men det er måske ikke der du skal lægge din energi hvis du allerede nu ved at det ikke rigtig er det, du vil. Hvis du er i tvivl om selve uddannelsen, kan du kontakte din studievalgsvejleder (ikke den samme som din studievejleder) - han/hun har helt styr på videregående uddannelser.


Svar #2
28. november 2012 af frejsens (Slettet)

Tak! Det var virkelig til stor hjælp!


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. november 2012 af MaibritG

Du behøver jo ikke have en gymnasialuddannelse, men jeg ville nok anbefale at have arbejdet en smule med erhvervsøkonomi, så måske at en 2-årig HG (med fokus på salg) kunne være en mulighed, og så derefter søge ind på eventkoordinator-uddannelsen.

HG har ikke de samme niveauer som på STX, HHX, HTX eller HF, så det kunne jo være at du ville få en positiv faglig oplevelse ud af et HG-forløb.

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Skriv et svar til: Hjælp! Jeg er forvirret! :-(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.