Fysik

Opgave-regning

02. december 2012 af Fnuttie (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. 

Jeg er gået i stå ved en opgave.

Håber der er nogen der kan hjælpe.

Beregn den kinetiske energ1 J af følgende genstande:

d) En fugl på 50 g, som flyver med hastigheden 7,5 m/s.

og denne her

f) En elektron, der bevæger sig med hastigheden 2,5*107 m/s. Massen af en elektron er 9,11 * 10-31kg.  

Håber der er nogen der kan hjælpe.


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. december 2012 af mathon

 

 

      den kinetiske enerfi er lig med  = en halv gange massen gange kvadratet på farten

                                       Ekin = (1/2)•m•v2


    d)
            Ekin = (1/2)•m•v2 = (1/2) • (0,050 kg) • (7,5 m/s)2 =

    e)
            Ekin = (1/2)•m•v2 = (1/2) • (9,11·10-31 kg) • (2,5·107 m/s)2 =


Skriv et svar til: Opgave-regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.