Matematik

Graf

03. december 2012 af bobop (Slettet) - Niveau: A-niveau

http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF11/110823_stx112_MAT_A.ashx

opg 11 a)

 

Hej derude. Jeg forsøger at lave en graf, men kan ikke finde et program at lave grafen i. Jeg har wordmat, men er ikke så bekendt med programmet. Kan man evt bruge excel??
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2012 af hbhans (Slettet)

Sæt g(x) = h(x)

Herved får du en maskeret andengradsligning i ex. Sæt z = ex og løs  andengradsligningen. Hvis rødderne hedder r1 og r2 så bliver løsningen ex = r1 eller r2, dvs. x = ln(r1) og x = ln(r2)


Svar #2
03. december 2012 af bobop (Slettet)

Tak for svaret, men det besvarede desværre ikke mit spørgsmål.


Skriv et svar til: Graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.