Matematik

95 % konfidensinterval

06. december 2012 af menilla (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Spørgsmål :

 

24 ud af 315 elever har fået karakteren 12

Opstil et 95 % konfidentsinterval for dem der har opnået karakteren 12 og sammenhold interval 10 % for dem der normalt opnår denne karakter


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2012 af LubDub (Slettet)

Opstil et 95 % konfidentsinterval for dem der har opnået karakteren 12

X = 24
n = 315

^p =X/n= 24/315 = 0,0761904762 ≈ 0.076

Et 95% konfidensinterval

http://cdn.imghack.se/images/f57bea2dd0114efaddac8d3ff94dda02.png


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2012 af LubDub (Slettet)

Dårlig formulering til sidst i #1, men jeg håber, det går :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2012 af Singlefyren (Slettet)

Jeg får mellem 5.31% og 10.53%.  Men dette er vel et 90% konfidensinterval, da der er 5% i begge yderkanter?

Med 2.5% i hver yderkant får jeg mellem 4.94% og 11.1%.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2012 af Singlefyren (Slettet)

P(x≤24) for b(315, 0.111)    = 0.025

P(x≥24) for b(315, 0.0494)  = 0.025


Skriv et svar til: 95 % konfidensinterval

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.