Matematik

Hjælp. Lektie

06. december 2012 af Mathias01 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hvis man sammenligner jordens og mars afstand til solen, så er Mars i gennemsnit 1,5 gange længere væk. Mars har en afstand fra solen på ca. 228 000 000 km.

a. Hvor stor er jordens afstand fra solen?
b. Hvis man kunne køre til Mars i en rumbil der kører 100 km i timen, hvor mange år vil man så være om at nå Mars
c. Hvor lang tid vil det tage, hvis man drog af sted i et rumsfartøj som Apollo 11?
OPGAVE 7
a. Hvor mange år vil det tage et rumfartøj at komme til solen, hvis dets genbemsnitshastighed er 1000 km i timen

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2012 af mette48 (Slettet)

jordens afstand*1,5 = Mars afstand


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2012 af lfdahl (Slettet)

(a). DM = 228000000 = 1,5 * DJ  >> DJ = ...

(b). DM - DJ = 100 km/t * Δt

(c). Apollo 11´s hastighed er ikke oplyst

(d). DJ = 1000 km/t * Δt

 


Svar #3
06. december 2012 af Mathias01 (Slettet)

Hvordan skal jeg skrive det ned det skal afleveres i morgen. Kan du lave tekst udregning resultat.. det skal skrives ned i min hæfte Tak på forhånd.

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2012 af lfdahl (Slettet)

Resultaterne må du selv beregne, og når du har dem og bruger teksten i #2, så kan du sagtens selv skrive det ind.


Svar #5
06. december 2012 af Mathias01 (Slettet)

Har arbejdet med den her opgave i 2 timer og 30 min. Der skal laves tekst udregning reultat pleasee. Skal sove please tak på forhånd......

Skriv et svar til: Hjælp. Lektie

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.