Matematik

komplekse tal

07. december 2012 af jeppe20 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

destem på formen W=x+it samtlige komplekse tal w, der opfylder ligningen:

 

w^2=-2i

 

hjælp


Svar #1
07. december 2012 af jeppe20 (Slettet)

w=x+iy****

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2012 af peter lind

Omskriv -2i til radiær form altså som r*eiφ+2pπ Løsningerne er så giver ved r½*e(iφ+2pπ)/2


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2012 af hesch (Slettet)

#0:  Løs ligningen:  (x+iy)(x+iy) = -2i


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2012 af hesch (Slettet)

x2 - y2 + 2ixy = -2i  ⇒

x2 - y2 = 0

x * y = -1    ⇒

( x,y ) = ( -1, 1 ) ∨ ( 1, -1 )


Skriv et svar til: komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.