Matematik

Finde sidelængden en trekant??

09. december 2012 af WhatTheFu (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Opgaven er følgende: Hvor lang er siden c? Jeg har fået opgivet to informationer: vinklen A : 40 grader og den ene katete b er 9 cm lang.

 

fremgangsmetoden til at regne det ud må meget gerne uddybes, jeg ny ang. sinus/cosinus/tangens, ved næsten intet om det (:


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. december 2012 af mathon

lommeregnerens vinkelmål skal være DEGREE

                         c = b/cos(A)

                         a = tan(A)•b

                         B = 90º - A


Skriv et svar til: Finde sidelængden en trekant??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.