Fysik

Hjælp :)

10. december 2012 af Nifty01 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg er igang med at skrive rapport og kunne godt bruge hjælp til dette spørgsmål:

Udtryk w(t) ved v(t) og omskriv ligningen: 0 + 0 + mgh(0) = (1/2)m[v(t_2)]2 + (1/2)I[w(t_2)]2 + 0 til

v(t_2 )=√((2gh)/((1+I)/(mr^2))) , hvor r angiver drivhjulets radius.

 

Bestem herefter uden ”beregning” hvilken enhed størrelsen I/(mr^2) har. Hvilket specialtilfælde ser vi på hvis I=0?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. december 2012 af hesch (Slettet)

Skriv f.eks.:   1/2*I*ω(t2)2, så bliver det mere letlæseligt.

Der står:  Udtryk ω(t) ved v(t).   Har du gjort det ?  Hvor går du i stå ?

Hvilken enhed har I  ( inertimoment ) ?  Hvilken enhed har m*r2 ?


Skriv et svar til: Hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.