Matematik

Hej studieportalen

13. december 2012 af Dallo (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej med jer, jeg skal lave en problemregning til i morgen. " FSA problemregning maj-juni 2002" Og jeg ville gerne spørger jer om, at i ville hjælpe mig med den, da jeg har lidt svært ved den. 

På forhånd tak ;)

 

På Slotsholmen i København har der siden 1100-tallet 
ligget bygninger, hvorfra Danmark er blevet styret. 
 
 
Københavns Slot: 1369-1731 
Absalons Borg: 1167-1369 
Christiansborg Slot: 1738-nu 
 
Hvor mange hundrede år er Danmark blevet styret fra Slotsholmen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2012 af SuneChr

2012 - 1167 = 845 år = 8,45·100 år = 8 hele hundrede år + 0,45 af et hundrede år, eller knap 900 år, eller godt 800 år.


Skriv et svar til: Hej studieportalen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.