Fysik

Udtværing af en puls, HJÆÆÆÆLP! :-(

14. december 2012 af iMalte (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey fellow students :-)
Jeg sidder med en opgave til min srp, jeg ikke kan finde ud af hvordan jeg skal gribe an. Jeg skriver om lasere, og har lavet et forsøg vdr overførsel af musik via laser, så nu har jeg følgende opgave:

OPGAVE:

Vis at udtværingen af en puls er deltaT=50ms for en fiber med længden 1km og værdierne n1 = 1.5 og n2 = 99% af n1
n1 er brydningsindekset af kappen, og n2 er brydningsindekset af kernen i lyslederen.
Forklar hvad dette betyder for bitraten.


Nogen der har en fremgangsmåde, viden, formler de vil dele??

På forhånd tak!
God weekend
Mvh Malte


Svar #1
14. december 2012 af iMalte (Slettet)

op^


Skriv et svar til: Udtværing af en puls, HJÆÆÆÆLP! :-(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.