Matematik

Sammenhæng

14. december 2012 af migss (Slettet)

Nogen der kan se en sammenhæng mellem de her to forskrifter? :)

 

m = 0,8x - 10 

f = -1,25 x + 3,75 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2012 af SuneChr

Produktet af deres hældningskoefficienter er  (- 1) og betyder så, at m og f står vinkelret på hinanden.


Svar #2
14. december 2012 af migss (Slettet)

Hvad mener du med produktet ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2012 af SuneChr

0,8·(- 1,25)  =  - 1


Skriv et svar til: Sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.