Matematik

......hjælp

16. december 2012 af LW09 (Slettet)

Find h'(x) for følgende funktioner

1) h(x)=(3x5-6)6

2) h(x)=1/(2x-3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2012 af Sl3pP1 (Slettet)

benyt kædereglen til den første og reglen for differentiering af en brøk til den næste.


Svar #2
16. december 2012 af LW09 (Slettet)

Så ved første

g(x)= 35- 6

f(x) = x6

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2012 af Sl3pP1 (Slettet)

Ja nu ved jeg ikke præcis hvordan kædereglen står beskrevet i din bog.

Men går ud fra at du mener g(x)=3x5-6 og f(x)=x6. Du manglede lige et x.

 

Prøv at skriv dem op med mellemregninger


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. december 2012 af PeterValberg

Der er ingen grund til at oprette flere tråde om det samme spørgsmål....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. december 2012 af Sl3pP1 (Slettet)

Havde ikke set at han allerede havde oprettet en tråd... så lad os lige få lukket denne og gå tilbage til den første


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. december 2012 af PeterValberg

Ja, det synes jeg, - det bliver "noget rod" med flere tråde om samme emne

og til dig #0 det går altså ikke hurtigere, hvis du opretter flere tråde om det samme, - tværtimod

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #7
16. december 2012 af LW09 (Slettet)

Okay så

h'(x)=6 (3x-6)5* (-6)

korrekt??


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. december 2012 af Sl3pP1 (Slettet)

Nej og hop nu lige tilbage til din første tråd om emnet så og skriv alle dine mellemregninger med i den.


Svar #9
16. december 2012 af LW09 (Slettet)

#6


Ja, det synes jeg, - det bliver "noget rod" med flere tråde om samme emne

og til dig #0 det går altså ikke hurtigere, hvis du opretter flere tråde om det samme, - tværtimod

Jeg har ventet på svar længe.. og jeg har så oprettet et nyt indlæg hvilket jeg ikke kan se det forkerte i det? tværtimod har jeg fået svar med gode forklaringer.. Kan vi ikke fortsætte herfra?


Svar #10
16. december 2012 af LW09 (Slettet)

#8


Nej og hop nu lige tilbage til din første tråd om emnet så og skriv alle dine mellemregninger med i den.

Okay, vil du hjælpe mig derfra? den hedder find h'(x)


Skriv et svar til: ......hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.