Matematik

Bestem a og b?

19. december 2012 af RotVeile (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle!

Jeg er en dør når det kommer til matematik, men specielt én opgave i aftenens aflevering driller.
Jeg har absolut ingen idé om hvordan jeg skal gribe den an...
Nogen der kan hjælpe?

Har vedhæftet opgaven som et billede.

 

- RotVeile

Vedhæftet fil: Nyt billede (74).bmp

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2012 af hesch (Slettet)

a er hældningen = ( 11 - 5 ) / ( 4 - 2 ) = 3

Hermed:  F(x) = 3x + b   og f(2 ) = 5  ⇒

3 * 2 + b = 5

b = -1


Skriv et svar til: Bestem a og b?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.