Matematik

Labor demand

20. december 2012 af dzekson (Slettet)

Suppose the hourly wage is 10 and the price og each unit of capital is 25. The price of output is constant at 50 per unit.

The produktion function is   f(E,K) = E0,5 K0,5 

E = employer

K = capital

so that the marginal product of labor is MPE = (0,5) (K/E)0,5

If the current capital stock is fixed at 1600 units, how much labor should the firm employ in the short run ? How much profit will the firm earn? 

Nogen der har styr på dette ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Forhåbentlig har du selv styr på hvad de forskellige begreber betyder, ellers bør du spørge i VØ forumet.


Skriv et svar til: Labor demand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.