Fysik

HVordan?

28. december 2012 af Lars195 (Slettet)

Nogen som kunne forklare mig hvordan man C,D,E?..

Jeg er lidt forvirret omkring disse..

http://snag.gy/E4Lq4.jpg

^^ OPGAVEN


Brugbart svar (2)

Svar #1
28. december 2012 af peter lind

c. ændring i potentiel energi er mi*Δhi hvor i henviser til de 2 klodser og hi til højdeforskellen af de 2 klodser.

d.   ΔEkin = ½(m1+m2)v2

e. A = - ΔE = -Δ(Epot+Ekin)

 


Svar #2
28. december 2012 af Lars195 (Slettet)

det er nemlig den første jeg ikke helt første jeg ikke kan se hvordan man skal se Epot som et samlet system?


Brugbart svar (2)

Svar #3
28. december 2012 af peter lind

Klodsen 1 bliver hævet et stykke h1 som svarer til projektionen af s ind på den lodrette akse. Den vinder altså noget potentielle energi. Den anden falder 1m og taber dermed noget potentiel energi


Svar #4
28. december 2012 af Lars195 (Slettet)

hvordan vil dy stille det op, altså som et helt helt udtryk?.


Brugbart svar (2)

Svar #5
28. december 2012 af peter lind

ΔEpot = m1*g*h1-m2*g*h2


Svar #6
28. december 2012 af Lars195 (Slettet)

Takker det hjælp mig en del :)


Skriv et svar til: HVordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.