Matematik

Hjælp 30+30*0+1

30. december 2012 af spørgejørn (Slettet)

Hej

Jeg har et lille regnestykke som der skal regnes ud.

 

Stykket hedder

 

30+30*0+1

 

er svaret

a. 1

b. 31

c. 61

 

Som jeg regner det er det jo 30+30=60*0=0+1= 1

Så facit er a. 1

Men er det rigtig, da jeg har fået afvide, at man skal sætte det i parentes så stykket kommer til at se sådan her ud.

(30+30)*(0+1) Så det bliver 61

Så facit er c. 61

 

Hvilken er rigtig? Er der nogen der kan hjælpe med dettte?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. december 2012 af fysikere (Slettet)

du skal først gange, jeg mener at det kommer til at  give 31...


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Stykket skal regnes

30 + (30·0) + 1 = 30 + 0 + 1 = ...

Ingen af dine forslag er korrekt. Læs om regnearternes hierarki.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. december 2012 af Tina12453

Det er 31 - Husk regnehierarkiet! :)


Skriv et svar til: Hjælp 30+30*0+1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.