Matematik

hej

04. januar 2013 af fati39 - Niveau: A-niveau

hej jeg har brug for hjælp om vi har to punkter A(1,-1) og anden er B(-1,3).

1)Bestem vinkelen mellem de to stedevektorer til punkterne A og B.

2)Bestem ligningen for den linje m, der skærer linje l i det punkt hvor x=2 og har AB→som normalvektor.

tak for deres hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2013 af mette48 (Slettet)

Er linien l den linie, der går gennem A og B?


Svar #2
04. januar 2013 af fati39

Jeg havde glem at skrive, den rette linje L er givet ved ligningen y=-x+5


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2013 af mette48 (Slettet)

skalarproduktet A•B (vektorer) opskrives på 2 måder og cos(a,b) findes

|A|•|B|•cos(a,b) = x1'x2+y1*y2


Skriv et svar til: hej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.