Matematik

x=1 ligning

06. januar 2013 af hæhæhæhæh (Slettet) - Niveau: B-niveau

Undersøg, om x=1 er en løsning til ligningen x^3 + 5x = 6.

Anybody? har brug for hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2013 af mette48 (Slettet)

Sæt 1 ind i stedet for x og regn de to sider ud hver for sig. Hvis de giver samme resultat er x=1 løsning


Svar #2
06. januar 2013 af hæhæhæhæh (Slettet)

mange tak

 


Skriv et svar til: x=1 ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.