Matematik

f(x)=5^e + x^4

09. januar 2013 af Cerebrum (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude

Bestem f '(x)

Hvordan kan jeg differentiere den?

Fortæl lige hvad du gør

mange tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2013 af PeterValberg

 

da 5e er en konstant og (k)' = 0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
09. januar 2013 af Cerebrum (Slettet)

Valborg jeg er så ked af det.

Jeg har skrevet den forkert op

Det er :

f(x)=5e^x+x^4

 

Jeg er så ked af det :/

 


Svar #3
09. januar 2013 af Cerebrum (Slettet)

Blier det ikke :

f '(x)=4x^3 + e^x

???????


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. januar 2013 af mathon

 

                     f(x) = 5ex + x4


                     f '(x) = (5ex) '  +  (x4) ' = 5ex + 4•x4-1 = 5ex + 4x3


Svar #5
09. januar 2013 af Cerebrum (Slettet)

Mange mange tak mathon

Men forsvinder 5 ikke ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. januar 2013 af mathon

     Nej
                     (k • f(x)) '  =  k • f '(x)


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. januar 2013 af SuneChr


Skriv et svar til: f(x)=5^e + x^4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.