Matematik

Bestem en forskrift

10. januar 2013 af bobop (Slettet) - Niveau: A-niveau

http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF11/110823_stx112_MAT_A.ashx 

OPG 13 (b)

 

Nu synes jeg efterhånden jeg har brugt nok tid på denne opgave. Det drejer sig om opg. b.

 

Mit facit er         ln(N) = 0,82 / ln(0,88) * 0,88t + k

 

 

Er der en eller flere som gider at kommentere mit facit??
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2013 af solsorten1 (Slettet)

Det endelige resultat giver: y = 1587,58(0,00163)(0,88)t

hvor t er tidspunktet målt i døgn og y er antallet f kræftceller målt i mio. 


Svar #2
10. januar 2013 af bobop (Slettet)

Kan du uddybe dine udregninger. Jeg er ret langt fra dig??


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2013 af solsorten1 (Slettet)

jeg har brugt CAS ved at få den til at løse 2 ligninger med 2 ubekendte, t og y sådan:

y'=0,82*(0,88)t * y

og  y(10) = 266

så får jeg den opgivede funktionsforskift


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. januar 2013 af mathon

se
 


Skriv et svar til: Bestem en forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.