Matematik

Funktionsanalyse - hvordan?

12. januar 2013 af Mistik (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Studieportalen brugere, sidder lidt fast i et problem i min emneopgave, har kigget lidt rundt og kunne ikke finde tilsvarende, så vil høre om nogle vil hjælpe mig med det her? 

Spm lyder : 

f(x) = 2x^3 - 2x^2 - 2x+4
Lav en fuld funktionsanalyse for f og forklar hvad begrebener betyder? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2013 af peter lind

Løs ligningen f(x) = 0. Brug evt. et CAS værktøj til det. Resultatet angiver skæringerne med x aksen.

Find f'(x) og løs ligningen f'(x) = 0. Find lokale maksima og minima

Find hvornår funktionen er voksende eller aftagende. Det svarer til at finde hvor f'(x) >0 henholdsvis f'(x)<0

Lav en graf for funktionen. Den kan bruges til kontrol og oversigt.


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. januar 2013 af SuneChr

Vedhæftet

Vedhæftet fil:SP 1201131347.PNG

Svar #3
13. januar 2013 af Mistik (Slettet)

kan slet ikek finde ud af det omg...


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. januar 2013 af Ryan1 (Slettet)

det kan jeg heller ikke musti :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. januar 2013 af peter lind

#3 og #4 Hvad er problemet ?


Svar #6
13. januar 2013 af Mistik (Slettet)

probelemt er jeg ikke kan lave en funktionsanalyse...


Skriv et svar til: Funktionsanalyse - hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.