Matematik
Blækmat
13. januar 2013 af
120867Per (Slettet)
-
Niveau: 8. klasse
9a skal på lejerskole klassen betår af 24 elever og 2 lærer tager medpåturen
Lejen af en hytte beregnes således
Lgrundtakst 135kr. Pr. Døgn plus 6,75 pr. Deltager pr. Døgn
Hvad bliver prisen når opholdet i hytten varere 6 dage
Lejen af en hytte beregnes således
Lgrundtakst 135kr. Pr. Døgn plus 6,75 pr. Deltager pr. Døgn
Hvad bliver prisen når opholdet i hytten varere 6 dage
Svar #1
13. januar 2013 af joggejuul (Slettet)
Grundtakst: 135 kr/døgn * 6 døgn = 810 kr
ekstra: 6,75 kr/deltager/døgn * (24+2) deltagere * 6 døgn = 1053kr
i alt: 1053 kr + 810kr= 1863 kr
Skriv et svar til: Blækmat
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
