Matematik

vilkårlig trekant

14. januar 2013 af anonym1233 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal finde ud af siderne i en vilkårlig trekant. jeg har alle vinkler og kender kun én af siderne


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Man kan benytte sinusrelationerne eller cosinusrelationerne efter behag.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2013 af ChemistryIsKey

Sinusrelationerne:

     a / sin(A) = b / sin(B) = c / sin(C)

Cosinusrelationerne:

     a2 = b2 + c2 - 2 * b * c * cos(A) 

     b2 = a2 + c2 - 2 * a * c * cos(B)

     c2 = a2 + b2 - 2 * a * b * cos(C)


Skriv et svar til: vilkårlig trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.