Matematik
ligningssystem
27. september 2005 af
bully (Slettet)
Hej..!
Jeg kan simpelhen ikke finde ud af de her ligningssystemer, er der nogen der kan hjælpe mig med denne..:
3y+x=7
4x-2y=0
Bully..
Jeg kan simpelhen ikke finde ud af de her ligningssystemer, er der nogen der kan hjælpe mig med denne..:
3y+x=7
4x-2y=0
Bully..
Svar #1
27. september 2005 af Waterhouse (Slettet)
3y+x=7
<=>
x=-3y+7
Prøv at sætte denne x-værdi ind i ligning 2.
<=>
x=-3y+7
Prøv at sætte denne x-værdi ind i ligning 2.
Skriv et svar til: ligningssystem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
