Matematik

Stamfunktion

14. januar 2013 af Yusuf123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Funktionen f er bestemt ved
f(x)=3x^2-5x+2
Bestem den stamfunktion F til f, der opfylder, at F(2)=8.


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Bestem først en stamfunktion til f(x) og afpas så konstanten k, så at F(2) = 8 .


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.