Matematik
isoler x!?
27. september 2005 af
Georgia (Slettet)
Er lige gået lidt død her hen på aftentimerne.. Hvordan er det nu man isolerer x i a^x...
Skal ha x isoleret i 2^x = ½^x
Skal ha x isoleret i 2^x = ½^x
Svar #1
27. september 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
Logaritme er nøgleordet i det generelle tilfælde, dog ses det her tydeligt, at kun x = 0 løser ligningen.
Skriv et svar til: isoler x!?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
