Matematik
Tangent
16. januar 2013 af
Steffen22 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
jeg kunne bruge lidt hjælp til:
f(x)= -x^2+4x+2
b) Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (6, -10)
Svar #1
16. januar 2013 af JonasMcc (Slettet)
1) Differentier funktionen.
2) find tangentens hældning i punktet x=6 ved at beregne f'(6)
3) indsæt i tangentens ligning y = f'(6)(x-6) + f(-10)
2) find tangentens hældning i punktet x=6 ved at beregne f'(6)
3) indsæt i tangentens ligning y = f'(6)(x-6) + f(-10)
Skriv et svar til: Tangent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
