Matematik

(x-1)(x-2)=(x+1)(x-3) ?

16. januar 2013 af EMBOI (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej derude. 

Jeg er lige startet på Mat C-niveau og læren har ikke forklaret hvordan følgende ligning løses:

(x-1)(x-2)=(x+1)(x-3)

På forhånd tusind tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2013 af DrNielsen

Gang paranteserne ud, og løs det som en andengradsligning :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2013 af mette48 (Slettet)

Gang parenteserne ud

træk x2fra på begge sider af lighedstegnet.

nu har du en almindelig førstegradsligning, løs den


Skriv et svar til: (x-1)(x-2)=(x+1)(x-3) ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.