Matematik

HJÆLP

18. januar 2013 af hans2200 (Slettet)

Opgave 3
Figuren viser en trekant ABC. Nogle af trekantens mål fremgår af figuren.
a) Gør rede for, at ∠B = 49,7° .
b) Bestem arealet af trekant ABC.
Højden fra C skærer siden AB i punktet D.
c) Bestem længden af AD.
 

 

a= 4

b= 5.7

c= 7. 4

Mangler bare opg c


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2013 af SuneChr


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2013 af tennul (Slettet)

Jeg sidder med samme opgave. kan I hjælpe med opg a og b? det ville være en stor hjælp


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.