Matematik

Differentialligninger

18. januar 2013 af Figes (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

 

Er gået lidt i stå på opgave 7.5 i følgende opgavesæt: http://merry.imf.au.dk/pdf2/master10.pdf Er der nogen, der har et forslag - jeg er blank?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2013 af dikkelmikkel (Slettet)

Så du har vektorligen (1,1) = a*u1+b*u2

Så du får 2. ligninger hvor u1x betegner u1's 1.koordinat (1):

1 = au1x + bu2x

1 = au1y+bu2y    

2 lineære ligninger med 2 ubekendte(a,b) kan du godt løse.


Svar #2
18. januar 2013 af Figes (Slettet)

Taak


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.