Samfundsfag
Feudale økonomi ?
05. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
Nogle der kan give en kort forklaring på hvad den feudale økonomi gik ud på evt. med ref.
Svar #1
05. oktober 2003 af Niels (Slettet)
Jord = magt
modsat den handelskapitalistiske som fulgte efter hvor kapital = magt
modsat den handelskapitalistiske som fulgte efter hvor kapital = magt
Svar #3
05. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)
Hierakiske trekantsopdeling, adlens betalingsordning med staten og tiende....
Skriv et svar til: Feudale økonomi ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
