Matematik

Hjælp med aflevering!

21. januar 2013 af hejmariab (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej!

Har i noget tid siddet og kæmpet med nogle matematik opgaver, og jeg håber om I kunne hjælpe mig.

Opgave 1.

Solen skinner fra en blå himmel. Evas skygge er 5:50 m, Eva er 127 cm høj. Et
træ kaster en skygge på 134:3 m
Beregn træets højde.

Opgave 2. 

1. I trekant ABC er siden a = 20.0, b = 11.9 og c = 14.3
Færdiggskitsen med kendte mål. Beregn de resterende stykker.

2. I trekant EFG er siden f = 11.9, g = 18.0, den mellemliggende vinkel E er 81.20

- håber at I kan hjælpe mig. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2013 af peter lind

Opgave 1. Lav en tegning med strålerne og eva stående samme sted. Du vil få 2 ensvinklede og retvinklede trekanter.

Opgave 2.

I  begge opgaver brug cosinusrelationerne


Skriv et svar til: Hjælp med aflevering!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.