Matematik

FSA 2000 Maj - Juni

21. januar 2013 af Tage13 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hey.

Skal bruge noget hjælp til nogle opgaver.

5.2) 
Udgifterne: y = 1,75x + 500.

De små bægre sælges til 10 kr. stykket.

Tegn i samme koordinatsystem grafen for den funktion, som er udtryk for indtægterne fra salget af de små bægre.


5.4)
Hvor mange små nægre popcorn skal der mindst sælges, for at overskuddet bliver større end 1000 kr.?

Håber der er nogle der kan hjælpe!

- Mads.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Når indtægterne ved salg af 1 bæger er 10kr, hvad er så indtægterne ved salg af x bægre?

Bestem overskuddet O(x) som forskellen mellem indtægterne ved salg af x bægre og udgifterne for x bægre. Løs nu ligningen

O(x) = 1000


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2013 af 123434 (Slettet)

5,4) 10x=1000

x=bægre


Skriv et svar til: FSA 2000 Maj - Juni

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.