Matematik

Bestem fortegn

24. januar 2013 af bobop (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude så prøver jeg lige igen og denne gang husker jeg lige at vedhæfte opgaven.

Jeg skal løse en opgave ang. parabler, men forstår desværre ikke hvordan og hvorledes. Derfor mangler jeg gurndig hjælp, som kan gå lidt i dybden.

Mange tak på forhånd :)

http://fc.vucaarhus.dk/flexmatematikb2/modul5/materialer/5opgave_C.pdf           OPG 1


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2013 af mathon

hvis du nu anvender
          #3 i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1295399


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2013 af mathon

bemærk
                   f '(x) = 2ax + b

                   f '(0) = b        f(0) = c

        b's fortegn kan altså aflæses som fortegnet for tangenthældningen i (0,c)


Skriv et svar til: Bestem fortegn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.