Matematik

REDUCERE

27. januar 2013 af privat1 (Slettet)

 Reducér udtrykket a2+b2-a(a-b) ? jeg er fuldstændig lost- 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2013 af jnl123

start med at gange a(a-b) ud


Svar #2
27. januar 2013 af privat1 (Slettet)

a*a= a2

a*b= ab 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2013 af jnl123

jeps, så står der:

a2 + b2 -a2 + ab

Her er der to led du kan fjerne, fordi det både bliver lagt til og trukket fra. 


Svar #4
27. januar 2013 af privat1 (Slettet)

så der skal stå= b2+ab?


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. januar 2013 af jnl123

ja


Svar #6
27. januar 2013 af privat1 (Slettet)

En funktion f er bestemt bed f(x)=((4)/(x))+3x
Hvad gør jeg her?


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. januar 2013 af jnl123

der må stå noget mere i opgaven


Svar #8
27. januar 2013 af privat1 (Slettet)

nej? det er de eneste oplysninger jeg har fået


Brugbart svar (0)

Svar #9
27. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#8

Skal du bestemme den afledede f '(x) af funktionen? Prøv at formulere hele opgaven.


Skriv et svar til: REDUCERE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.